Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf nodig voor uw bruiloft?

“Fotografie betekent voor mij genieten van, en het vastleggen van, spontane interactie en bijzondere details. En wat is er nu meer bijzonder dan op een onvergetelijke huwelijksdag jullie trouwfoto’s te maken?!”

Ook de kleine, bijzondere details die zullen jullie tijdens deze dag misschien minder opvallen als jullie het stralende middelpunt van de belangstelling zijn. Des te leuker om ze achteraf terug te zien!

Ongedwongen, pure spontaniteit

Silvia’s stijl van fotograferen past het best bij de bruidsparen die houden van spontane, ontspannen foto’s. Silvia vertelt het verhaal, zorgt ervoor dat de dag in haar puurheid wordt vastgelegd. Momenten waarin het niet gearrangeerd is, maar toch alle belangrijke personen intens genietend op de foto staan. Onopvallend beweegt Silvia zich overal tussendoor, en staat toch persoonlijk heel dichtbij om de mooiste momenten vast te leggen.

Wat vond het bruidspaar?

"Silvia was top tijdens onze bruiloft. Ik heb haar niet veel opgemerkt gedurende de dag, maar achteraf ontvingen wij prachtige plaatjes. Ze weet de mooie momentjes heel goed te vangen op beeld. Dank!"

Bruidsfotografie met oog voor emotie en detail

Zijn jullie al een tijd opzoek? Lastig om de perfecte fotograaf te vinden? Een eerste indruk van de fotograaf is dan belangrijk. Klikt het? Snapt ‘ie ons?
Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek snel alle mogelijkheden.

Een ander familie jublieum in aantocht? Je ouders die 50 jaar getrouwd zijn? Of je moeder die wordt 80? Kijk dan snel hier verder voor meer impressie en info over mijn eventfotografie

Benieuwd naar de vier andere fotografiestijlen? Kijk dan hier voor een overzicht.

Van de ceremonie, tot de bruidsshoot tot aan het feest

Ieder bruidspaar is uniek.
Ieder zijn eigen wensen.
Welk deel van jullie mooie dag zouden jullie graag in beeld hebben?
Of misschien alles: van de bruidsshoot tot aan het dansfeest?

Silvia van Uden Fotografie bied diverse mogelijkheden op maat.
Neem contact op voor meer info.

Kennismaking, verdiepend gesprek en aanlevering foto’s

Kennismaking
Een fijne samenwerking en goede afstemming is van essentieel belang. Eerst een vrijblijvende kennismaking? In een vrijblijvend gesprek stemmen we af wat jullie wensen zijn en wat daarin de mogelijkheden zijn. Op basis van dit gesprek ontvangen jullie een passende offerte. Een grove prijsindicatie kunnen jullie vooraf aan het gesprek al ontvangen.

Verdiepend gesprek
Minimaal een maand voor de bruiloft gaat Silvia met jullie in gesprek over alle details van de dag: van het draaiboek, tot aan de aanwezigen, de huwelijksceremonie en de bruidsshoot. Vooraf bezoekt Silvia ook de fotolocaties voor een optimale voorbereiding om niet voor verrassingen te komen staan als het gaat om de ruimte en het aanwezige licht.

Aanlevering usb/digitaal
De grote dag is geweest. Silvia heeft een uitgebreide reportage gemaakt waarin alle fijne gasten, de mooie momenten en kleinste details op de plaat staan. En nu? Silvia maakt een brede selectie van de foto’s en bewerkt deze na. Na 7 dagen krijgen jullie de foto’s digitaal via WeTransfer. En op groot formaat per USB stick thuis gestuurd.

Foto-album
Mijn samenwerkingspartner Karin de Smale, van Pienter Projects, kan een geweldig foto-album voor jullie maken. Wat is er nu fijner dan dit cadeau voor jullie zelf? Zonder dat je zelf uren ploetert op albelli? Het enige wat jullie ervoor doen is natuurlijk wel jullie voorkeur selectie qua foto's aangeven. Op deze manier komt er een foto album afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren en smaak.