Event fotografie stijl

Voorbeelden zien? Klik hieronder op de thumbnails voor full screen event foto’s.

“Mijn eventfotografie missie? Telkens vind ik het weer kicken als ik nét even dat verborgen actiemoment op de foto heb. Ik daag mezelf als fotograaf uit om keer op keer te gaan voor foto’s waarin het enthousiasme is uitvergroot op de foto.”

Belangrijke aspecten van goede event foto’s

Bij evenementen heb je te maken met veel mensen en onverwachte omstandigheden. Silvia let hierbij op:

 • Inspelen op technische uitdaging

  Bij het fotograferen van evenementen (zoals congressen, optredens en borrels) is er vaak weinig licht. En tegelijkertijd dien je snelle sluitertijden te gebruiken om de actief bewegende mensen scherp op de foto te krijgen.

 • Snelle timing

  Dat éne unieke moment gebeurd waarschijnlijk geen tweede keer. Het is een kwestie van alertheid en focus; in het hier en nu observeren door de lens. Toeslaan op de mooie momenten die vol zijn van actie en emotie.

Mijn werkwijze; van detail tot overzicht en close-up emotie

Als ervaren event fotografe is Silvia van Uden regelmatig te vinden op evenementen. Bent u op zoek naar een event fotograaf? Dan zorgt Silvia in ieder geval voor zes essentiële onderdelen in uw uitgebreide sfeerreportage.

▪ Actiefoto’s. Van b.v. (gast)spreker / artiest / presentator / docent
▪ Enthousiasme en interactie; close-up van de deelnemers
▪ Activiteiten / workshops in beeld
▪ Details (de entourage) in beeld
▪ Enkele overzichtsimpressies
▪ Indien gewenst: groepsfoto

“Ik focus het liefst op close-up emotie in gezichten. Dié enthousiaste beleving van de deelnemers aan het evenement. Díe puurheid en spontaniteit, daar ga ik voor!”

Van bedrijfsevents tot particuliere jubilea

 • Bedrijven

  Diverse bedrijfsevents voorziet Silvia van Uden van evenement foto’s. In bovenstaande beeldimpressie ziet u de uiteenlopende evenementen waarvoor Silvia fotografeert. Van congressen, bijeenkomsten en workshops. Tot horeca events, festivals, theater. En maatschappelijke, culturele en zorg evenementen.

“Ik spreek met mijn evenementen foto’s degenen aan die er niet waren; hopelijk zien zij zien wat zij gemist hebben en zijn er de volgende keer bij?! En de deelnemers die er wel waren … zij worden verrast met nieuwe details, verborgen actiemomenten en enthousiaste interactie tussen de deelnemers onderling!”
 • Particulieren

  Diploma-uitreikingen, een bruiloft, 50 jaar getrouwd, 70 jarige verjaardag of andere jubilea.

“Ik verras u enorm graag met een waardevol aandenken. Uzelf en uw naasten in de spotlight.”

Evenementenfotografie voor uw aankomende gelegenheid?

Binnenkort een jubileum te vieren? Of een mooi bedrijfsevent? Silvia neemt u zorgen uit handen zodat u het evenement zelf optimaal kunt ervaren. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om te overleggen welke details en acties ze voor u in beeld kan brengen.