Event fotografie

Zoekt u een fotograaf voor uw bedrijfsevenement?

“Het geeft me elke keer weer een kick als ik net dat ene verborgen actiemoment weer op de plaat heb. Ik ga voor interactie, enthousiasme en details in de evenement beelden. Beeld met beleving op ieder evenement. Of het nu om een afscheidsreceptie van uw collega gaat, een congres of uw muziek-foodfestival.”

Eventfotografie; uw klanten of medewerkers in the spotlight

Silvia van Uden verzorgt reportages bij diverse soorten evenementen die bedrijven organiseren voor hun klanten. Dit loopt uiteen van congressen, netwerkbijeenkomsten, tot festivalfotografie en open dagen op onderwijsinstellingen. Is er intern bij een bedrijf wat te vieren? Dan een fotoreportage van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, jubileum, workshops of de afscheidsreceptie van die collega. Silvia draagt zorg voor een veelzijdige beeldbeleving van uw event. Zowel de interactie tussen de gasten, de details in de ruimte, de sprekers en optredens, horecafaciliteiten en overzichts sfeerbeelden. En tot slot is er natuurlijk altijd mogelijkheid tot een groepsfoto. Twijfel niet langer en zet uw klanten en medewerkers in de spotlight.

Meer klanten door event foto’s?


Bent u als bedrijf op zoek naar meeronline verkeer om bij potentiële klanten de interesse te wekken?
Online verkeer zoals update- en paginalikes, of veel website bezoekers?
Een online fotoalbum naar aanleiding van een event is dan een logische stap.
Verleid uw klanten met dit fotoalbum om nogmaals uw site of facebook te bezoeken.

“Met pakkende event foto’s kan ik uw klanten verleiden om de foto’s terug te zoeken op uw facebook pagina. Meer likes, meer online betrokkenheid, en dus uiteindelijk meer klanten.”

Waarde van fotoreportage voor team

Heeft u een succes te vieren, een teamuitje of vertrekt er een waardevolle collega? Nu wordt er misschien alleen over gepraat de volgende werkdag? Wilt u een dag later ook nog kunnen terugblikken op deze mooie momenten? Uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of receptie de volgende dag al in een sprankelende fotoreportage online!

Of zelfs een week later een mooi fotoboek of grote afdruk klaar? De fotoreportage voor uw collega’s, een waardevol cadeau om herinneringen levend te houden.Huisfotograaf voor uw evenementen?

Zijn er bij uw bedrijf misschien wel meerdere keren per maand activiteiten?
Laat dit ook zien aan uw klanten en leg het vast!
Wilt u een professionaliseringsslag maken van uw eigen gemaakte snapshots?
Naar de beeldreportages van Silvia van Uden?
Bijkomend voordeel: één fotograaf, één vaste herkenbare stijl in uw PR beelden.

“Als huisfotograaf voorzie ik alle bedrijfsactiviteiten van een levendige evenementen reportage. Zo voorzie ik uw website, social media of nieuwsbrief van actuele, persoonlijke foto’s die het enthousiasme van de klanten of collega’s laat zien. Zo blijven uw klanten en medewerkers betrokken bij alle ins- en outs.”

Wilt u weten wat Silvia van Uden kan betekenen voor uw event fotografie?

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat ik voor uw evenementen kan betekenen.

Naast de eventfotografie voorziet Silvia in zakelijke portretten, facebook tijdlijnfoto’s, website foto’s, reclamefotografie, foodfotografie en teamfoto’s. Klik hier voor alle bedrijfsfotografie mogelijkheden op een rijtje.