Wat zie jíj als je écht kijkt naar je bedrijf?

Na de ‘Sprintsessie’ met Mirjam de Nooij-Wittenberg van Buro Sprint ben ik opnieuw aan het denken gezet over mijn klantengroep en de why, what en how van mijn producten voor hen. Via beeldende werkmethoden heb ik samen met Mirjam een creatieve sneeuwbol gecreëerd. Ik heb de algemene deler van mijn bedrijf gevonden. Yes dat voelt gaaf! Een raakvlak bij al mijn diensten, waar ik graag over blijf bloggen: kleine details, grote verrassingen…!

Waarom doe ik wat ik doe?

In mijn jeugdjaren kwam ik met mijn camera in een ontspannen flow, gefocust op de detaillistische pareltjes van de natuur. Nu focus ik me op de pareltjes in het bedrijfsleven. Mijn missie als fotograaf is om van mensen écht hun talenten en krachten te laten zien. In de bedrijvensector ontmoet ik zo ontzettend veel gedreven ondernemers. Zij verdienen de spotlight. Flow-S, waarom deze naam? In een ‘flow’ gaat mijn oog naar de ‘pareltjes’ van het bedrijf. En ik kan de ondernemer ook in die flow brengen. Om zélf te gaan fotograferen als ondernemer. Zélf van achter de camera de pareltjes van het bedrijf te herontdekken. Oftewel de ogen van de ondernemer openen voor een verrassende blik op zijn/haar eigen bedrijf. Een frisse, verrassende visie ontstaat in het beeldmateriaal.

Hoe pas ik dit toe in mijn diensten?

Als fotograaf verras ik ondernemers graag met mijn bedrijfs- en evenement reportages. Hierbij is actie en emotie een kern van mijn fotografiestijl. Ik werk voor klanten in uiteenlopende branches, maar draag één sector een betrokken en warm hart toe. Namelijk Zorg & Welzijn. Nieuwsgierig? Lees er hier over.
Naast uitvoerend fotograaf stap ik ook graag in de schoenen als begeleidend fotograaf. Als ik anderen inspireer en begeleid in de fotografie zeg ik niet hoe ze het moet doen, maar geef ik hen kijkopdrachten en laat hen verder de ruimte voor eigen interpretatie. Dat is wie ik ben, en wat ik graag doe; anderen experimenterend laten leren, om vervolgens zichzelf te verrassen. Verrast worden door je eigen blik. Dat is de kern van onderstaande 2 workshops.

◊ In mijn ‘Do it Yourself’ bedrijfsfoto training verras ik ondernemers met hun eigen fotografische blik op hun bedrijf. Ik laat de ondernemer een stapje uit hun bedrijf doen, en met gerichte inspirerende foto-opdrachten de pareltjes in je bedrijf opnieuw ontdekken. Oftewel; Wat is je onderscheidende kracht? Hoe zorg je als ondernemer dat je online zichtbaar bent met jouw foto’s, die jóuw bedrijfsvisie verbeelden?
◊ In mijn PUUR kijken natuur- fotografieworkshops is ieders totaal andere blik uitgangspunt voor verrassing. In deze natuur begeleid ik jou in een gemixte groep, om die ontspanning, persoonlijke groei, het plezier en die ontdekkingstocht aan te gaan met de natuur!

Ik wens het iedereen toe om zich te verwonderen over de omgeving waarin we leven. En ik zou zeggen: ‘laat je verrassen door wat jou opvalt, als je écht gaat kijken!

Ik ben heel benieuwd naar jullie visie over mijn hersenspinsels. Een visie is belangrijk om elk jaar weer op scherp te krijgen. Mijn website, LinkedIn profielen en facebook te updaten. Dus ik hoor heel graag of mijn visie tot de verbeelding spreekt!

En hoe geupdate ben jij? Kun jij je visie goed verbeelden? Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar mijn D.I.Y. bedrijfsfoto training. Dan kun je voor meer info kijken op: mijn infopagina over de DIY Bedrijfsfoto training of mij mail mij op silvia@fotografieflow-s.nl