Fotografiestijlen

Vijf fotografiestijlen, één missie

Silvia van Uden fotografeert voor u als bedrijf, of als particulier. De specialiteiten zijn opgedeeld in onderstaande vijf fotografiestijlen. Iedere fotografiestijl visualiseer ik graag met een portfolio beeldimpressie. In alle stijlen komt één rode draad naar voren: met alle aandacht focussen op (verborgen) schoonheden, krachten en talenten van mensen.

Event fotografie

Evenement foto's met
actie en emotieVan een theatervoorstelling tot een congres. Een familiefeest tot een food festival. En een bedrijfsborrel tot een productlancering.

Klik hier voor de diversiteit aan eventfoto's

Portret fotografie

Portret fotoEen strakke CV foto?
Of een sfeervol portret in uw bedrijfsomgeving?
Silvia bied u foto’s die uw persoonlijkheid uitstralen.


Klik hier voor de portretfotografie voorbeelden

Concert fotografie

Concert foto's


Als concert fotografe focust Silvia zich op de mimiek,
de muziek en het licht.
“Op de beat van de muziek, actie en emotie vangen,
dat doe ik het liefst!”


Klik hier voor een concert impressie

Bruids fotografie

Trouwfoto'sDie mooie bruiloft in zicht? "Ik verras jullie enorm graag met een onvergetelijke bruidsreportage. Op jullie huwelijksdag zal ik onopvallend, maar met focus op alle details en emoties, jullie ceremonie vereeuwigen."

Meer weten van Silvia's werkwijze en fotostijl?

Natuur fotografie

Evenement foto's met
actie en emotieVan een theatervoorstelling tot een congres. Een familiefeest tot een food festival. En een bedrijfsborrel tot een productlancering.

KLIK HIER voor een beeld portfolio die de diversiteit aan eventfotografie laat zien

Welke fotografiestijl heeft mijn voorkeur?

“Dat word mij vaak gevraagd als fotograaf. De event- en concertfotografie kan ik timen op actie en emotie. Echter iemands persoonlijkheid kan ik kwijt in pure portretfotografie. En als het gaat om persoonlijkheid, dan is er niets persoonlijkers dan een onvergetelijke bruidsreportage. En tot slot de natuurfotografie, mijn grote passie die mij als fotograaf ontspanning en rust geeft. Kortom, kiezen tussen deze disciplines wil ik niet en hoef ik gelukkig ook niet.”