Partners

Samen sterk als partners

Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Mijn motto is: ‘Laat de juiste mensen, de juiste dingen doen’. Ik run mijn bedrijf met diverse gespecialiseerde partners. Ik win advies in van mijn partners, of verwijs u als klant naar hen door als daar behoefte aan is. Silvia van Uden fotografie blijft dan ook investeren in partnering.

LocalGames;
interactieve websites

Joep Bos-Conraad – Game developer – www.localgames.nl

Wilt u een bedrijfs game op uw website? Of denkt u erover om uw klanten een virtuele interactieve rondleiding te geven door uw bedrijf? Er zijn legio aan mogelijkheden als je het vraagt aan Joep Bos-Conraad van LocalGames. Samen dragen we zorg voor online games die uw klant een interactief inkijkje geeft in uw bedrijf. Hoe ziet het bedrijf eruit, wat doen jullie, wie zijn daarvoor verantwoordelijk, en wat drijft hen? Je bezoeker staat op het punt het zelf te ondervinden door virtueel door het bedrijf te navigeren.

Pienter Projects ;
unieke fotoboeken

Karin de Smale – Fotoboek designer – www.pienterprojects.com

Een geweldig fotoboek als aandenken na uw afscheidsreceptie, de diploma-uitreiking, jubilieum of bruiloft? Deze albums worden ontworpen door Pienter Projects fotoboek designer. Met de garantie van kwaliteit, in vele uitvoeringen. Het vele ontwerp werk word u uit handen genomen. Een prachtig aandenken wordt professioneel samengesteld.

Fotografen poule;
waardevolle back up

Aanvullende diensten

Fotografie is in de marketing geen losstaand onderdeel. Silvia fotografeert en lever de foto’s nabewerkt aan, afgestemd op uw wensen. Voor een uitgebreid pakket werkt Silvia samen met bovengenoemde partners. Met webdevelopment zet u de foto’s effectief in op uw website. En de foto’s van uw afscheidsreceptie van uw baas zijn een geweldig cadeau in de vorm van een fotoalbum, hoogwaardig op maat gemaakt door de Pienter Projects designer. Ook zijn de losse foto’s nog geen volledig ontworpen flyer of online PR materiaal. Hier zal nog een designer aan te pas moeten komen. En misschien zoekt u wel een innovatieve manier van communiceren? Dan zijn de LocalGames weer een uitkomst; met een innovatie bedrijfsgame op uw website maakt u het verschil met uw concurrent.

Zelf partner worden van Silvia van Uden Fotografie?

Bent u fotograaf, webdeveloper of designer? Of een expert op een ander gebied? Denkt u dat een samenwerking interessant zou kunnen zijn voor beide partijen?

Neem dan contact op met Fotografe Silvia van Uden om te ondervinden of partnering zinvol is voor ons wederzijdse klantenbestand

Of wilt u vooral meer weten over de drijfveren van fotograaf Silvia van Uden?