Referenties

Zakelijke profielfoto service

“Silvia is een graag geziene gast tijdens onze trainingen. Zij is een fotograaf waarbij het laagdrempelig is om voor de lens te gaan staan. Ze maakt zakelijke portretfoto’s van de deelnemers en iedereen is altijd erg enthousiast. Met Silvia kun je afspraken maken, ze levert snel en alles valt te overleggen. Heerlijk om samen te werken!”

Belinda Blikman – sollicitatietraining Pluryn
Branch: Gehandicaptenzorg

Website reportage

“Een inspirerende en ontspannen bedrijfsreportage laten maken. Silvia denkt mee en maakt vooraf een duidelijk plan. Tijdens de fotografie staat zij open voor allerlei wensen en suggesties. Ook in de nabewerking is er een ruime keuze voor diverse toepassingen: website of drukwerk. We staan met Hilte Loopbaanadvies weer mooi op de plaat!”

Georgette Hilte – Loopbaanadvies
Branche: persoonlijke dienstverlening

Teamfoto en kantoor

“We zijn als team Peperkamp Assurantiën zeer tevreden over de foto’s. We zijn online weer mooi ‘up to date’. Met de zakelijke profiel- en kantoorfoto’s, maar ook in ons LinkedIn netwerk hebben we al verschillende reacties mogen ontvangen op de zakelijke portretten.”

Hans Peperkamp – Assurantiekantoor
Branche: zakelijke dienstverlening

Evenement foto's

‘Onze huisfotograaf Silvia is erg betrouwbaar, heeft ervaring, en kan keer op keer weer een mooie invulling geven aan portretten en sfeerbeelden voor in onze brochures.’


Daisy Minten – St. scholengroep Rijk v. Nijmegen
Branche: Onderwijs

“Ik ben pas echt voldaan als fotograaf als ik de verwachtingen van mijn klant overtref.”