Teamfoto

‘Ik stem de teamfoto af op uw bedrijfscultuur.’

Professionele teamfoto’s voor een professionele uitstraling

Uw klant wil graag weten met wie ze te maken hebben.
Wie zijn de gezichten achter het bedrijf?
Komt het bedrijf professioneel over?
Kan ik er van op aan dat ze afspraken nakomen?
Zorg dat de 1e team indruk goed, eerlijk en passend is bij uw bedrijfscultuur.
Zet deze 1e indruk in al uw communicatielijnen uit.
Laat uw teamfoto dan ook niet ontbreken op uw website, LinkedIn en facebook.


De essentiële aspecten van een goede teamfoto

Om de beste teamfoto’s voor uw bedrijf te maken zorgt Silvia voor een ontspannen sfeer. Het is van belang dat het groepsgevoel sprankelt en klopt. Hetzelfde geldt voor een goede afspiegeling van de bedrijfscultuur. Ook de persoonlijkheid van individuele medewerkers wordt aandacht aan besteed door passende opstellingen, houdingen en attributen.


Bij u op locatie of in de mobiele fotostudio

Op uw bedrijfslocatie verzorgt Silvia van Uden een zakelijke, of juist creatieve teamfoto, afgestemd op uw wensen. Qua achtergrond bestaan er diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor het creatief gebruiken van de bestaande karakteriserende elementen binnen de organisatie. Of u kiest voor een neutrale achtergrond binnen of buiten het gebouw. En kunt u met een groep tot maximaal 8 personen gefotografeerd worden in de mobiele fotostudio voor een wit achtergrond scherm.


Groepsfoto tijdens uw evenement

Organiseert u een bedrijfsuitje, personeelsfeest of andere activiteit? Dan is het naast de evenementenfotografie
mogelijk om deze reportage aan te vullen met een groepsfoto van alle aanwezigen op die dag. Een mooi aandenken voor personeel, en een pakkende promotiefoto naar buiten toe. Een andere optie is de aanwezigheid van de mobiele fotostudio tijdens uw bedrijfsfeest. Gedurende een dagdeel kunnen de medewerkers groepsfoto’s laten maken samen met hun directe collega’s.