Zakelijke profielfoto: CV/LinkedIn

(LinkedIn) Profielfotograaf gezocht? – ‘Hoe zet u die 1e indruk neer?!”

LinkedIn-profielfoto

Kunt u nog zonder zakelijke profielfoto?

Een 1e indruk maak je maar één keer. Tegenwoordig maken we die op ook online. Met je LinkedIn profielfoto. Of je zakelijke profielfoto op je bedrijfswebsite. Hebt u een hekel aan poseren voor de camera? Maar zou u toch wel erg graag een goede profielfoto willen? Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van sterke zakelijke profielfoto’s?


  • … vergroot uw kans op een positieve eerste indruk
  • … u nodigt uw klant uit tot online kennismaken op het ‘wie zijn wij’ tabblad
  • … uw klant creëert een basis van vertrouwen door de portretten van de medewerkers.
  • … betrokkenheid bij de klant ontstaat, aan aankoop of actie is dichtbij.

LinkedIn profielfoto laten maken op locatie

Silvia van Uden bied de LinkedIn profielfoto service aan op locatie. Vooraf stemmen we af over uw wensen qua achtergrond en belichting. Silvia komt naar u toe om zo laagdrempelig mogelijk uw nieuwe LinkedIn profielfoto te maken. Er zijn qua achtergronden, belichting en aanlevering diverse mogelijkheden zoals hieronder beschreven.

“Met natuurlijk licht ga ik voor mooie, creatieve resultaten. Ik neem altijd de tijd om een passende achtergrond te vinden, zowel binnen als buiten, die matcht bij uw persoonlijkheid, of die van het bedrijf.”

Witte achtergrond – mobiele fotostudio

LinkedIn-fotostudio

Muren of natuur als achtergrond

LinkedIn-profielfoto-natuurlijk-licht

Bedrijfsachtergrond zoals logo’s

LinkedIn-profielfoto-logo-achtergrond

Daglicht binnen omgeving

LinkedIn-profielfoto-natuurlijk-licht

Studiolicht

LinkedIn-profielfoto-fotostudio

Daglicht buiten omgeving

LinkedIn-profielfoto-maken

LinkedIn profiel foto laten maken tijdens een evenement of training

Naast de ‘wie zijn wij’ pagina’s van bedrijven zijn er diverse evenement toepassingen voor de profielfoto service geschikt. Twee veel voorkomende toepassingen zijn het loopbaan event of een sollicitatietraining.

  • Loopbaan event

    Verwacht u grote drukte tijdens uw event voor de portretfoto’s? Speciaal voor loopbaanevents is er de mobiele fotostudio, met flitslicht en witte achtergrond. De loopbaandag bied de deelnemer een inspirerend aandenken met een ge-upgrade zakelijk portret voor op zijn/haar CV en LinkedIn pagina. Er is zelfs de mogelijkheid om deze direct tijdens de loopbaandag te uploaden naar de CV of LinkedIn pagina! De gemaakte foto’s synchroniseren naar de laptop, en vanaf de laptop kan de foto via mail of social media geupload worden. Gun uw deelnemers die zakelijke profielfoto als persoonlijk cadeautje.

  • Sollicitatie training

    Heeft u als bedrijf een mobiliteitsafdeling, en begeleid u medewerkers naar een nieuwe (interne) uitdaging? Uw sollicitatietrainingen lenen zich uitstekend voor het schieten van profielfoto’s. Terwijl de trainers 1 op 1 de CV en motivatiebrieven bespreken, neem ik de deelnemers apart om met aandacht een persoonlijke profielfoto te maken. De eerste stap naar een nieuwe baan is gezet, een krachtige eerste indruk!

review-LinkedIn-profielfoto

‘Mijn drive is om iedereen ontspannen en met hun krachtige eigenschappen op de foto te zetten. Ik stop niet voordat de klant dit ook ziet. Iedereen is fotogeniek en iedereen verdiend het om dit zelf ook te ontdekken!’

Uw LinkedIn profielfoto laten maken door Silvia van Uden?

Staat er binnenkort een loopbaanevent of training op de planning? Of gunt u uzelf of uw bedrijf dié zichtbaarheid met die professionele profielfoto? Met de mobiele fotostudio kunt u elke locatie omtoveren tot een zakelijke fotostudio.
Voor meer info neem even contact op met LinkedIn profielfotograaf Silvia van Uden

En klik hier voor meer foto-impressie van Silvia’s portretten.